Rhenus Tilburg is helaas volgeboekt 
Wij verwelkomen je graag een volgende keer.
Als eerste op de hoogte gebracht worden? Laat je gegevens achter op het aanmeldformulier.

 

Rhenus DC in Tilburg is het ‘op een na duurzaamste pand van de wereld’. Het pand dankt deze titel aan het BREEAM Outstanding-oplevercertificaat met een eindscore van 99,48 procent, de hoogste duurzaamheidsscore ooit voor een distributiecentrum in Nederland. Het pand is ontwikkeld door Dokvast, zij geloven dat duurzaamheid de toekomst heeft.

‘The Tube’ heeft in bijna alle categorieën, op basis waarvan het pand is beoordeeld, de maximale BREEAM-score behaald, het gaat hierbij om management, gezondheid en transport tot afval, landgebruik en ecologie.

Op het dak van het distributiecentrum liggen ruim 13.000 zonnepanelen, goed voor ongeveer 4.000.000 kWh per jaar. Deze zorgen voor een jaarlijkse CO2 besparing van bijna 2.200.000 kilo. Verder maken een goede isolatie, het gebruik van slimme Internet of Things (IoT) technologie in combinatie met Docc Control software, twee luchtwarmtepompen, E-Ketels en het gebruik van duurzame materialen dit dc tot een van de duurzaamste van Europa. 

Kortom een pand waar jij als logistiek professional een kijkje wilt nemen.
De editie van 31 maart zit helaas vol. Wil je op de hoogte gehouden worden voor een eventuele volgende editie? Laat dan hieronder je gegevens achter.